Tagga tävling

Idag så började jag tagen med en kort och chill skoldag. Sen så drog jag och Susanne och köpte glass, hängde på stan ett tag osv. Sen så skjutsade mamma oss till stallet där vi fyllde hö osv innan vi tog in Jack och Geronimo för uteritt+lite dressyr. 
 
Jag red Jack medans Susanne red Geronimo. Vi började med att skritta ut en bit, sen så gick vi till banan där vi red lite dressyr men eftersom det var sjukt varmt så red vi bara en kortis där. Sen så red vi ut igen och då tog vi lite galopp som både Jack och Geronimo tyckte var superkul.  
Efter vi ridit så gav jag Jack kraft och sedan släppte ut han. Med Geronimo så tog vi bara av sadeln och sedan drog vi till badplatsen där vi provbada lite för iår och det tyckte Geronimo var så skönt.  
 
Efter det så packade jag det mesta inför Jokkmokk som är imorgon, jag är så himla taggad. Det är tredagar och jag ska vara med på Jack. Det ska bli så himla roligt! Ajja nu ska jag försöka sova så jag kan bli lite frisk, jag har nämligen blivit lite sjuk så ja.. 
 
 
- Två bilder från dagen -
 
 
 

Hur kan man ens vilja flytta där ifrån?

Asså har hittat min extrema drömhus. Shit asså så himla fint och har verkligen allt, ridhus, stall, ridabanor, egen sjö, pool osv osv. Fast det är synd att det är så sjukt dyrt, bara sådar 14. 000 000... 
 
 
 
 
 
 
Asså titta på det, helt sjukt fint. Åh mår typ dåligt så fint det är, haha.. 
 
Länken till gården hittar ni HÄR!

Lite bilder från igår.

 
 
 
-Världens finaste ponny ♥-
 
Fotograf: Erika  Kamera+objektiv: Min canon eos 600d+Ef 70-200  
 

Jag trodde bara man kunde drömma drömmar

Hejhej, nu sitter jag här med två sovandes Nina och Tilda. 
 
Ajja ska komma till saken nu direkt. Jag tävlade ju igår i Råneå med Geronimo som jag skrev i ett tidigare inlägg. Jag var ju med i klasserna LD och LD+5. Jag hade absolut inga krav, bara att ta oss över första hindret (som jag trodde att det aldrig skulle gå).. Men nu drar jag igenom klasserna iallfall. 
 
LD: På framridningen var han hur fin och pigg som hellst. Hoppade allt på framhoppningen som en klocka. Väl inne på banan så var han som en gud och så himla glad. När jag kom igenom banan med inte ett enda jävla stopp. Asså känslan, trodde aldrig det skulle gå, han hoppade allt som ingeting och var bara helt underbar. 
 
LD+5 (avd b): På framridningen så var han väldigt trött och seg, men försökte iallafall. Hoppa lilla två gånger, räcket en gång och oxern en gång. Han hoppade fint, så gav mig där. På banan så var han fortfarande trött men jag peppade och drev han så att han försökte iallafall. Vi kom nära väldigt många hinder, men han hoppade. Kom igenom och var så sjukligt glad. 
 
Detta beskriver lycka, mitt allt ♥ 
 
Nu kan man ju tänka och undra varför jag blev så glad för de var ju bara LD, men som många men inte alla vet är Geronimo väldigt speciell när man kommer in på en bana, han kan lika gärna stanna ut sig på första hindret. Att gå in på en bana med Geronimo är att våga misslyckas för att senare lyckas.  
 
Förövrigt så var det min och Geronimos ettårsdag i fredas, så tänkte göra ett inlägg om hela våran resa! 

Porträtt - Malin och Naromi

 
 
 
 
 
Modell: Malin och Naromi  Kamera: Canon eos 600d  Objektiv: Ef 70-200  Fotograf: Jag 

Träna, plugga och städa.

Som rubriken säger är det jag gjort idag förutom skolan då men ja. Sjukt långtråkig dag men ändå skönt och "chilla" lite. Kom hem från skolan runt halv 3, åt innan jag tog mig i kragen och satt musik i högtalarna och körde ett styrke pass. Blev att köra vader, mage och armar. Men måste ju vara vältränad inför sommaren ;) 
Nä men känns som jag måste komma igång men träningen nu!! 
 
Sen så åt jag middag och tog det lugnt ett tag, sen så läste jag ut boken jag läser, vi har hemläxa att läsa en bok så känns sjukt skönt att ha en "läxa" gjord. Ajja nu sitter jag här och skriver lite. Tänkte fixa ett par tidinställda till imorgon och så. 
 
De finaste jag har ♥ Tänkte troligen göra ett bild inlägg med dessa bilder senare, så vet ni! 

Många bollar i luften

Jagvet, bloggningen är låg. Men har jätte mycket med allt just nu, skolan, hästarna, hemma och ja nästan allt. Men jag ska bättra mig så fort allt har kommit i styr. Helgen har gått fort, men mer om den i ett annat inlägg. Har inte så mycket att berätta men kan ju dra egenom min vecka iallafall. 
 
Måndag: (idag) Dressyr lektion på Uriel, Lång skoldag.
Tisdag:  Hemma, plugga, städa osv. Kanske fara till BRK en snabbis. 
Onsdag: Hopplektion på en nån ponny, som ni får veta sen, haha jag vet inte själv vem de är, men inte Uriel iaf så. 
Torsdag: Rida och fixa åt Geronimo, blir troligen hoppa lite och rida ut. 
Fredag: Fixa åt Geronimo, packa alla saker inför lördagen och så. 
Lördag: Hopptävling i Råneå med Geronimo, hm undra hur det komme gå, har ingen aning? 
Söndag: Fixa åt Geronimo, longera han och köra lite NH. 
 
Som ni ser så är det en lugn vecka för Jerry (Geronimo), förutom lördag då. 
 
Finaste på senaste tävlingen, gud vad fin han var då! Hoppas han sköter sig lika fint nu i helgen ♥ 

Ridit tre grymt fina ponnyer

Som rubriken säger, dagen vart jäkligt najs om man säger så. For vid två tiden till Råbäcken där Paulina hade två av sina hästar för tillfället (sin tredje har hon alltid där) och provred. Sen på kvällen så drog jag till heden stallet där jag mockade åt Geronimo och Jack innan jag tog in och började gör iordning Jack för ett hopp-pass för Elin. Men täcnkte dra egenom dagens ridpass. 
 
Clatch: Började med att skritta han ett ganska långt tag, kände efter i skritten och så. När jag jobbat på bra i skritten ett tag så började jag jobba ett tag i traven också. Red på ett tag med halter, igångsättnigar, ställa osv. Sen fick jag äve pröva lite galopp som gick som det gick, haha borde sett helt hämskt ut, men han var jätte trött så. Men han var superfin åh gud, värsta läromästaren!! 
 
Isa: En helt annan ponny, sjukt känslig och lite spänd av sig. Men jobbade på som på samma sätt som med Clatch och det funkade helt ok, fast jag tränade mycket mer halter med henne. Men och sjuktfin ponny, hehe typical Johanna ponny! 
 
Jack: Det var första gången jag hoppade Jack och har bara "slarv" ridit innan, eller hur man ska säga det. Ajja red först fram i alla gångarter, sen började jag hoppa fram på ett litet räcke som han slarvade över några gånger haha. Hoppade räcket upphöjt några gånger, sen satt Elin upp en två kombination. Hoppade den ett par gånger och det gick sjukt bra, han hoppade som en klocka, sedan slutade den på 90cm hihi. Hoppade som sista hinder bara oxern, det gick ruskigt bra jag fick att hoppa av där han skulle och så, så det kändes bra. Jack är så himla rolig att hoppa, helt sjukt! 
 
Måste även tacka Paulina för att jag fick pröva rida hennes grymt fina ponnyer! 
Instabild från idag! 
 
Förövrigt så är det en jätte rolig sak som kommer hända, men mera om det närmare! 

Varmchoklad

Gud vad mysigt jag har det, sitter med en filt och varmchoklad framför tvn och datorn. Idag har jag sovmorgon till kl 10 idag, hehe. Jag praoar ju nu måndag, tisdag och onsdag. Sen är jag ledig ju fredag och torsdag. Chill vecka! 

Igår så red jag ett drssyr pass på en extremt seg Geronimo. Han var hur lat som helst, Emilia var med så hon fick även pröva rida. Sen så red jag och Emilia dressyr+ut på Jack och Lillen. 
Idag ska jag rida dressyr+ut på Geronimo osv. 
 
-Arkivbild-

Amanda och Bengi - Jane träning 5/5-2013

 
 
 
 
 
 
 
Så jävla grymma!! ♥ 

 

Anmäld

Nu är jag anmäld till årets andra hopptävling! Det blir LD och LD+5 för mig och Geronimo. Har absolut inga krav alls, så länge Geronimo tycker det är kul så! Men ska iallafall bli jätte roligt :) 
 
 

Lycklig tjej 123

Asså jag känner mig bara allmänt lycklig för tillfället, helt sjukt! Allt känns så himla bra. Jag har Geronimo 6 dar denna vecka, jag smider planer för sommaren, halft ledig denna vecka osvosv kan typ rabbla upp 1000 olika saker som gör mig sjukligt lycklig. Det som stämmer ner mig denna vecka är att Tilda är bortrest och hon är en av de som gör mina dagar. Hoho ajja slutsatsen blev som att LIVET LEKER!!
 
Så ruskigt fula haha, men han är tamefan det bästa som hänt mig, varädensbästafinasteunderbarasteGeronimo♥ 
 

Wendela och Merkurius Jane träning 4/5-2013


 
 
 
Så otroligt fina!! ♥ 

Video - Emilia och Amira ♥

Gjorde en liten video till finaste Emilia och Amira♥  Vad tycker ni om den? 
  
HD!

Eveline och Chippy i Ridhuset 3/4-2013


 
 
 
 
Modell: Eveline och Chippy  Kamera: Canon eos 600d  Objektiv: Ef 70-200  Fotograf: Jag 
 



 
 
 

En massa inlägg på G

Jagvet, urusel uppdatering måste verkligen skärpa mig. Men nu har jag en massa inlägg på G, så det är bra.
Men iallafall idag så vaknade jag upp hos Emilia och vi åt frukost och sånt innan vi drog till BRK. USS hade ju anornat ett kalas till lilla Lisa som fyllde 9, så jag fotade det och även Jane träningen. Åkte från BRK vid hem till mig, böt om innan jag åkte till min syrras fotoutställnin, som faktiskt var riktigt najs. Ajja det var min dag, men somsagt en massa inlägg på G, så håll utkik! :) 
 
Söt-Lisa idag! 

1 Maj

Då var dagen gjord och jag taggar verkligen inte skola imorgon.
Idag så for ju jag och fotade kalasbilder till USS med Olivia, Ida och Bellman som modeller, riktigt sött haha. 
Sen så satt jag mig på läktaren på BRK och tittade med några red. Sen så ringde Emilia mig och så snackade vi typ i 35 min innan min pappa hämtade mig. Det var min kväll typ, haha. 
 
En smygtitt på kalasbilderna! ;) 
 
Förövrigt så glöm inte att spamma med frågor HÄR, svarar troligtvis imorgon!
 

Sötpojkarna

Malin sov hos mig igår ju. Vi gick först till stan igår träffade Ida och Alice, hängde runt där ett tag, men eftersom det var extremt kallt och tråkigt så vandrade jag och Malin hem igen. När vi kom hem så chillade vi, gjorde videos, åt osv. 
 
Imorse vaknade vi vid 9 tiden, vi såg en bit av en film innan Malin var tvungen att bege sig hemmåt. Då åt jag en massa frukost haha och hoppade studsmatta med Hjalmar och Melker haha. Sen så gick jag och min familj till stan och åt. Nu är jag hemma och ska snart dra till BRK för att fota kalas bilder till USS. Det var nog allt, hejdå! 
 
 
 
Bjuder på ett par söta bilder på Hjalmar och Melker från idag, hihi! 
 
 

Massa bra saker

Fick en massa behövliga saker igår av Johanna från när hon hade varit Topmodel eventet i Stockholm, är riktigt nöjd, tacktacktack! 
Här får ni lite bilder på sakerna: